Go to top

Share this

Podotherapeut: Sandra Ann van Dijk

De titel “podotherapeut” is een beschermde titel. De opleiding tot podotherapeut is een 4-jarige full-time geaccrediteerde HBO opleiding, zoals geregeld in art.34 van de wet BIG. Sandra Ann van Dijk heeft deze opleiding gevolgd aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven en kan inmiddels bogen op meer dan vijftien jaar ervaring.

• “Dankzij de perfecte behandeling van mevrouw van Dijk en haar nieuwe zolen heeft zij geen last meer en kan weer volop sporten. Een absolute aanrader!””
• “Mw. van Dijk luistert erg goed. Afspraken zijn mogelijk op korte termijn en de levering van zooltjes is erg snel.” (Zorgkaart Nederland)

Sandra Ann behandelt veel verschillende klachten met als doel: het opheffen, verminderen of compenseren van stoornissen in het functioneren van het steun- en bewegingsapparaat, voortkomend uit afwijkingen in de voet(stand), alsmede behandeling van huid en nagels, indien er sprake is van een pathologie.

Snelheid is daarbij geboden. Sandra Ann houdt haar praktijk in Wassenaar. Een afspraak dezelfde week is geen probleem en zooltherapie kan binnen twee dagen worden geleverd!

Lezen hoe patiënten oordelen over Idefix Podotherapie? Klik dan hier